Tinerii arbitri suceveni sunt așteptați pe „Areni” la a doua sesiune de testări

Joi, de la ora 18.00, 20 de arbitri suceveni pot veni pe Stadionul “Areni” la testările fizice și apoi cele teoretice în cadrul celei de-a doua sesiuni de testare a arbitrilor din lotul județean, verificare organizată de Comisia Județeană de Arbitri Suceava.
 

Având în vedere numărul scăzut al arbitrilor din lotul județean, președintele CJA Suceava, Dumitru Antoniu, a anunțat deschiderea unor noi cursuri pentru arbitri în luna septembrie. Cei interesați se pot adresa președinților de subcomisii din orașele Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Fălticeni, Siret sau Câmpulung Moldovenesc sau direct la secretariatul Asociației Județene de Fotbal, de la intrarea în Stadionul „Areni”. Relații suplimentare se pot obține și de la numărul de telefon 0330/803224.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: