PSD Suceava 2020

Subsecretarul de stat Raed Arafat a vizitat Spitalul Municipal Fălticeni

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o în județul Suceava, subsecretarul de stat din Ministerul Sănătății, dr. Raed Arafat, a vizitat vineri și Spitalul Municipal Fălticeni, însoțit de Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean Suceava.
 

Reprezentantul Ministerului Sănătății a fost întâmpinat la Fălticeni de primarul Cătălin Coman și viceprimarul Gheorghe Aldea, managerul spitalului Mircea Lupu, medici și consilieri locali – aflăm dintr-un comunicat de presă al Primăriei Fălticeni, semnat de Alexandru Săvescu. Raed Arafat a aflat de la managerul instituției care sunt greutățile, dar și aspectele bune în activitatea medicală de la Fălticeni. Oficialul a vizitat camera de primiri urgențe a spitalului, modernizată în ultimii ani, o parte din dotări fiind asigurate de Ministerul Sănătății. După întâlnirea cu personalul medical, dr. Raed Arafat a vizitat șantierul noului spital municipal de la Fălticeni, o investiție pentru care Ministerul Sănătății a alocat în acest an suma de 100 de miliarde lei vechi. Dr. Arafat a discutat cu proiectanții și constructorii despre problemele de ordin tehnic existente în derularea investiției. „La finalul vizitei, dr. Arafat a precizat că va susține continuarea finanțării lucrărilor, dar și a altor nevoi urgente existente la nivel medical, în măsura în care poziția sa îi va permite acest lucru. Raed Arafat a anunțat că extinderea serviciilor SMURD în județul Suceava va viza și înființarea în perioada următoare a unei prime stații SMURD la Fălticeni”, ne-a transmis Alexandru Săvescu. Spitalul Municipal Fălticeni are o istorie de 152 de ani, în prezent desfășurându-și activitatea în 5 imobile. Sediul principal a fost dat în folosință în vara anului 1860.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: