Spitalul Județean Suceava, aproape occidental

> Unitatea se confruntă însă cu lipsa de personal, iar subsecretarul de stat Raed Arafat spune că o soluție ar fi atragerea de rezidenți din spitalele universitare
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, aflat ieri în vizită în județul Suceava, s-a arătat deosebit de încântat de nivelul la care a fost adus Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, afirmând că multe alte unități medicale puternice din țară au de ce să fie invidioase. “Am rămas foarte impresionat de nivelul renovărilor și de cum arată la ora actuală Spitalul Județean. Blocul Operator este extrem de modern, iar lucrările de renovare ce se efectuează la Secția de Ginecologie sunt aproape finalizate, alături de celelalte îmbunătățiri aduse, ceea ce mă face să afirm că unitatea medicală din Suceava se apropie de nivelul oricărui alt spital din vestul Europei”, a declarat Raed Arafat, într-o conferință de presă, după vizita efectuată la principala unitate spitalicească din județ.
 

Raed Arafat

Una dintre problemele cu care se confruntă Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou” și care ar trebui să-și găsească o rezolvare cât mai curând este cea a personalului insuficient, mai ales la nivelul Unității de Primire a Urgențelor. Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătății a propus în acest sens conducerii județene să ducă o campanie de atragere către Suceava a rezidenților din spitalele universitare care se află în anii terminali și care s-ar putea arăta interesați să rămână apoi aici, dacă s-ar bucura de anumite facilități, cum ar fi asigurarea unei locuințe de serviciu, așa cum se întâmplă în prezent în alte județe ale țării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: