CS Universitatea Suceava a încheiat stagiul de pregătire montană

CS Universitatea a încheiat stagiul de pregătire montană de la Vatra Dornei și a revenit la Suceava pentru continuarea antrenamentelor în sală.
 

Antrenorul sucevenilor, Leonard Bibirig, a considerat corespunzător modul în care elevii săi au răspuns cerințelor sale în cantonament și a menționat faptul că această pregătire este esențială pentru formația pe care o pregătește. Până la primele meciuri amicale din cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc”, care va debuta pe 9 august, handbaliștii suceveni vor pune accent pe antrenamentele cu caracter tehnico-tactic. La competiția anterior menționată, pe lângă CSU Suceava, vor mai participa echipele Extrem Baia Mare, HC Vaslui și CSU II Suceava. Din lotul echipei de Divizie A a clubului sucevean pentru viitorul sezon competițional vor lipsi Cadar și Vele care au plecat la HC Argeș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: