Șapte persoane, dintre care doi copii de 2 și 3 ani, rănite într-un accident, la Straja

Șapte persoane, dintre care doi copii de 2 și 3 ani, au ajuns la urgențe în urma unui accident rutier petrecut duminică, aproape de ora 19, la Straja.
 

Un autoturism înmatriculat în Irlanda, condus de Gheorghe P., de 21 de ani, din Vicovu de Sus, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o altă mașină, condusă de Ioan H., de 28 de ani, din Putna. Impactul a fost puternic, în urma lui Ioan H. suferind o fractură de stern, iar Gheorghe P., fractură de maleolă și fractură de claviculă, cei doi fiind transportați urgent la Spitalul Municipal Rădăuți. Alte cinci persoane, pasageri în cele două mașini, au ajuns pe mâna medicilor. P.E., de 2 ani, și P.M,. de 3 ani, au suferit traumatisme faciale, primul rupându-și nasul, iar cel de al doilea rănindu-se urât la frunte. Elena P., de 41 ani, a fost diagnosticată la spital cu „traumatism cranio-facial, plagă zdrobită frontală și buză inferioară, contuzie hipocandrul drept, plagă zdrobită gleznă stânga”. H.M. de 17 ani, din comuna Straja, s-a ales cu o contuzie abdominală dureroasă, iar Rodica H., de 26 ani, cu contuzie de umăr stâng și plagă la degetul mic de la piciorul stâng. Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase băuturi alcoolice, apariția pe contrasens a mașinii lui Gheorghe P. fiind atribuită vitezei excesive și imprudenței șoferului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI