Și Sporting Suceava și-a reluat antrenamentele

Și componenta Seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava, și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon competițional.
 

Sub comanda antrenorilor Claudiu Sevaciuc și Bogdan Grosu, la primul antrenament s-au prezentat nu mai puțin de 23 de jucători. Au lipsit motivat Turiță, Andronic și Prichici, iar lotul a fost completat cu câțiva tineri de la LPS Suceava. Obiectivul pentru sezonul competițional 2012-2013 va fi stabilit la prima ședință la care vor participa conducerea tehnico-administrativă și acționarii clubului. „După ce vom ști ce obiectiv avem, ne vom face programul de pregătire și vom încerca să cristalizăm un lot de jucători. Oricum, după reacomodarea la efort vom efectua un stagiu de pregătire centralizată la munte și vom perfecta și câteva meciuri amicale”, a declarat antrenorul principal al alb-verzilor, Claudiu Sevaciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: