Ce mai fac serviciile

Șeful administrației județene sucevene, Cătălin Nechifor, a declarat, marți, că Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) trebuie să se ocupe de asigurarea secretului convorbirilor între demnitari și nu să facă politică în timpul serviciului.
 

Președintele Consiliului Județean Suceava a criticat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Palatului Administrativ din municipiu, implicarea unor angajați ai serviciilor speciale în lupta politică, arătând că a constatat cu surprindere că de pe calculatoare ale STS se postează pe site-uri locale ale unor ziare comentarii defăimătoare la adresa USL și a sa. Cătălin Nechifor a spus că este „foarte greu de înțeles” cum STS s-a implicat în lupta politică și că pe site-uri ale unor ziare locale sunt postate comentarii ale unor „postaci” cu IP al STS. El a precizat că sunt „mesaje venite de la STS cu IP la vedere” și că majoritatea acestor comentarii sunt împotriva USL, împotriva PSD sau chiar mesaje defăimătoare la adresa sa. „STS e un aparat al statului care se ocupă cu alte chestiuni. Cer public celor care controlează sistemul să ia măsuri. Trebuie încetat categoric! În campanie mesajele au fost coordonate categoric împotriva USL și a mea. Nu cer vărsare de sânge. Doresc numai să ni se spună cine a coordonat așa ceva”, a spus Cătălin Nechifor, care a menționat că asemenea mesaje au fost postate începând din ianuarie și au continuat și în campania electorală, dar și săptămâna trecută.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: