Gheorghe Flutur și-a depus candidatura pentru funcția de secretar general al PDL

„Pun la dispoziție experiența mea politică de 12 ani, în special în domeniul organizării partidului, în coordonarea cu succes a campaniilor electorale și ca om de echipă”, a declarat președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care și-a depus candidatura pentru funcția de secretar general al partidului în cadrul Convenției Naționale a PDL ce va avea loc în data de 30 iunie.
 

Liderul democrat-liberalilor suceveni a spus că a decis să candideze pentru această funcție întrucât dorește să se implice în relansarea partidului și coagularea forțelor de centru-dreapta, ca alternativă la actuala coaliție guvernamentală de centru-stânga. Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o Convenție Națională Extraordinară, în care își vor alege noul președinte al PDL și noua conducere a partidului, după ce BPN și președintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obținute de PDL în alegerile locale. Pentru funcția de președinte al PDL există un singur candidat, și anume Vasile Blaga.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI