Pardon !

M-au ținut doar un sezon, dar poate că m-au ținut prea mult față de cât făceau. Iar la începutul acestei veri am cutreierat piețe și bazar să găsesc niște încălțări identice sau asemenea, cât să mă mai poarte vreo 2-3 luni. Și am constatat că apăruseră numeroase alte modele, de până în 20 de lei, dar poate că… retro(grad), până la urmă m-am lipit de o pereche de teniși semichinezești, de care m-am lipsit după 3 săptămâni.
 

L.D. CLEMENT

Însă un pic mai înainte, în tenișii mei de pedestraș, aveam să intru într-un magazin de încălțări de firmă, unde am constatat că mai toate modelele de pe tarabe sunt copii foarte nereușite ale produselor unor mărci cu obârșii franțuzești (cele știute datorită cocoșelului și crocodilului), produse care se vând (am aflat că doar pentru români) la prețuri de cel puțin 10 ori mai mari decât cele ale copiilor. Abia pe urmă am citit că un subiect de drept la bacalaureatul francez (în știința și tehnologia managementului) a fost considerat „insultător” de țara noastră fiindcă suna așa: „Prezentați formalitățile pe care trebuie să le îndeplinească un marochiner care vrea să își protejeze timp de 20 de ani marca de falsificatorii care operează în România”. Mde, supărător subiect (nu doar cel de bac)! Probabil că profii din Hexagon vor fi trecut și ei (bunăoară) prin bazarul sucevean și, tocmai acolo, le-a venit așa odioasă idee. Pardon!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: