De azi începe ultima probă de competențe la bacalaureat

Aproape 5700 absolvenți de clasa a XII-a încep de azi ultima probă de competențe de la bacalaureat, cea la limbi moderne, proba de competențe lingvistice într-o limbă modernă de la bacalaureat, peste 80% preferând limba engleză.
 

S-au înscris la probă 5688 de candidați, dintre care 4720 au ales engleza, 925 – france-za, 29 – germana modernă, 12 – spaniola și 3 – rusa. Alți 329 din candidații la prima sesiune a bacalaureatului și-au echivalat proba de competențe lingvistice la limbi străine, 156 fiind de la „Petru Rareș”, 47 de la „Eudoxiu Hurmuzachi”, 26 de la „Al. cel Bun”, 19 de la „Nicu Gane” Fălticeni. Proba se va desfășura până pe 27 iunie, iar după o scurtă perioadă de pauză bacalaureatul se va relua lunea viitoare cu prima probă scrisă la Limba și literatura română – proba E. La Suceava, acest examen are loc în 22 centre de examen și 5 de evaluare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: