Județele Botoșani și Suceava vor să investească împreună în Aeroportul Salcea

Administrațiile județene din Botoșani și Suceava vor investi în comun pentru dezvoltarea Aeroportului Salcea, a declarat, joi, președintele Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Florin Țurcanu. Potrivit acestuia, în prima ședință a CJ, vor fi alocate fonduri pentru confinanțarea proiectului de modernizare a aeroportului.
 

„Bani pentru pistă sunt din fonduri europene. Construcția aeroportului trebuie făcută cu bani de la consiliile județene Suceava și Botoșani. Eu voi aproba într-o ședință a CJ, cât de repede, să fiu partener la acest aeroport, pentru că și botoșănenii pot folosi acest aeroport”, a afirmat Țurcanu. La rândul său, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, la Botoșani, că va solicita CJ Botoșani să devină partener în proiectul privind modernizarea Aeroportului Salcea. „Aeroportul este la distanță egală de Suceava și Botoșani. Vrem să îl dezvoltăm. Avem și o finanțare externă în acest sens. O să rog CJ Botoșani să vină partener cu noi pentru a finanța și alte activități pe aeroport”, a precizat Nechifor. Președinții celor două administrații județene consideră că, de asemenea, prioritatea majoră a județelor Botoșani și Suceava este modernizarea drumului european E 58, care leagă municipiile reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: