PSD Suceava 2020

Pe parcursul celor 30 de zile de campanie

Peste 200 de localități sucevene au fost vizitate de Gheorghe Flutur și echipa sa

După ce a cutreierat tot județul în lung și-n lat, președintele în exercițiu al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care este și candidatul formațiunii politice democrat-liberale pentru fotoliul de conducere al administrației județene, s-a aflat joi în mijlocul alegătorilor din municipiul reședință de județ.
 

Alături de echipa sa de campanie și însoțit de edilul-șef al orașului, Ion Lungu, președintele PDL Suceava a vrut să facă un cadou tuturor celor pe care i-a întâlnit oferindu-le cetățenilor câte o umbrelă de soare. Asaltat de cetățeni, Gheorghe Flutur a făcut față cu brio tuturor solicitărilor, îndemnându-i pe oameni să participe în număr cât mai mare la vot pe data de 10 iunie. „Suntem pe final de campanie și, așa cum am început-o printre oameni, și astăzi am dorit să fim alături de cetățeni și să le oferim un cadou simbolic, o umbrelă, care înseamnă adăpost, înseamnă protecție, iar culoarea albă, puritatea. Vreau să mulțumesc prietenului Ion Lungu, șefului de campanie Ioan Balan și echipei pentru sprijinul oferit în această campanie electorală derulată în întreg județul, una onestă, decentă și fără atacuri. De aici încolo, nu ne rămâne decât să-i așteptăm pe suceveni la vot, rămânând spate în spate, mână în mână cu Ion Lungu pentru a face în continuare ceva bun pentru acest oraș și pentru județ”, a declarat Gheorghe Flutur. Potrivit șefului Consiliului Județean Suceava, în cele aproape 30 de zile de campanie a fost prezent în 216 localități ale județului, toate unitățile administrativ-teritoriale și câte două sau trei sate arondate fiecăreia. Președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, Ion Lungu, a afirmat, încă o dată, importanța susținerii din partea sucevenilor și a echipei de consilieri propusă de democrat-liberali pentru deliberativul local, pentru ca proiectele de dezvoltare a municipiu-lui propuse pentru viitorul mandat să-și găsească rezolvarea. „Tandemul Flutur – Lungu a fost deja garantat de către suceveni și eu sunt convins că pe 10 iunie acest lucru se va întâmpla din nou, pentru că am demonstrat că suntem oameni de cuvânt care și-au respectat promisiunile făcute”, a declarat Ion Lungu. Referitor la turul de forță pe care șeful administrației județene l-a făcut în timpul campaniei prin localitățile sucevene, deputatul PDL de Suceava, Ioan Balan, a declarat că pe parcursul zilei de joi „s-a demonstrat încă o dată de ce contracandidatul lui Gheorghe Flutur a avut nevoie de elicopter pentru a încerca să țină pasul cu președintele în exercițiu al Consiliului Județean și cât de multă energie mai are încă prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, și acum, la final de campanie”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: