Despre Ciprian și Iraclie Porumbescu

O nouă carte despre Porumbești și încă o carte de Nicolae Cârlan – Ciprian și Iraclie Porumbescu, Editura Lidana, Suceava, 2012.
 

Așadar, un eveniment editorial de două ori important. Volumul reunește, revăzute, studii, articole, materiale (cum specifică și subtitlul), publicate de-a lungul timpului despre Ciprian Porumbescu și Iraclie Porumbescu, cele mai pregnante personalități ale unei familii de personalități, de cunoscută însemnătate în cultura noastră. Fiecare, în parte, interesantă, împreună aceste lucrări valorizează o dată în plus resursele colecției Ciprian și Iraclie Porumbescu de la Muzeul Bucovinei și reprezintă încă o dovadă despre pasiunea și competența cu care muzeograful Nicolae Cârlan și-a trăit profesia și pe care cercetătorul, istoricul literar, cultural Nicolae Cârlan consideră vital să o desăvârșească.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: