La Udești, Bosanci și Ipotești

Pe „frontul” recuperării deșeurilor electrocasnice și electronice

În preajma sediului Primăriei Udești, spre finele după-amiezei de sâmbătă, ne-am intersectat cu voluntarii RoRec, implicați într-o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrocasnice și electronice (DEEE) în județul nostru.
 

De altfel, pe parcursul zilei, în Udești, ne-a ieșit de mai multe ori în cale un microbuz verde, din care către localnici se transmiteau noi mesaje că pot să se debaraseze de DEEE, ba chiar pot participa și la o tombolă dacă procedează astfel. Microbuz care doar într-o primă instanță era confundat de unii cu alte autovehicule aflate în campanie; dar în campanie electorală. Tinerii voluntari RoRec erau deja mândri de recolta lor, însă ziua de lucru nu li se încheiase. Conform programului (anunțat anterior de „Crai nou”), urma să aibă loc premierile câștigătorilor la tombole, atât la Udești, cât și în comunele Bosanci și Ipotești unde, pe parcursul zilei, RoRec recuperase de la localnici deșeuri electrocasnice și electronice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: