„Ceramica de Marginea – Izvor de legendă și tradiții bucovinene”

Final de proiect

Muzeul de Științele Naturii din municipiul Suceava a găzduit ieri, de la ora 11, conferința de presă ce a marcat finalizarea proiectului „Ceramica de Marginea – Izvor de legendă și tradiții bucovinene”.
 

Reprezentanții Fundației „Renașterea Bucovineană”, organismul care s-a ocupat de implementarea proiectului, s-au arătat onorați de participarea la eveniment, alături de presă, a invitaților speciali, precum subprefectul Constantin Harasim, Dumitru Lungu, primarul comunei Marginea, și dna Angela Zarojanu, din ale căror cuvinte adresate asistenței a răzbătut satisfacția că există o preocupare certă pentru promovarea tradițiilor și locurilor bucovinene și sucevene. Din prezentarea făcută de Ioan T. Lazăr, președintele Fundației „Renașterea Bucovineană”, a reieșit că efortul impus de derularea activităților diverse ale proiectului, de la cele de pregătire și demarare până la cele de finalizare, s-a concretizat într-un succes ce dă speranțe că promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică, pot fi încununate de realizări efective și nu doar de vorbe. În cadrul proiectului, pentru a oferi vizibilitate produsului turistic și pentru a prezenta județul Suceava ca o destinație turistică atractivă la nivel regional și național, a fost demarată o campanie de promovare prin mai multe canale specifice: mass-media – televiziune prin difuzare de spoturi și prin participare la emisiuni cu specific turistic; s-a realizat un portal de informații; au fost realizate printuri de mici și mari dimensiuni: pliante, vederi, calendare de buzunar, calendare de birou, semne de carte, mape de prezentare, banner flag, postere; au fost realizate albume foto, film și cărți cu specific turistic; s-a participat la târg de profil cu impact național. Valoarea totală a proiectului a fost de 668.079,48 lei, reușindu-se, prin derularea sa, creșterea circulației turistice în zonă cu 15%.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: