Fălticeni

„Cum ne dorim să arate primarul…”

Preșcolarii din grupa pregătitoare „Campionii” de la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 „Lizuca” Fălticeni au avut parte miercuri, 23 mai, de o zi de școală… altfel.
 

Ei au schimbat sălile de clasă cu birourile și sala de ședințe a Primăriei Fălticeni, unde au vernisat expoziția de desene “Cum ne dorim să arate primarul municipiului Fălticeni” și s-au întâlnit cu funcționarii publici. După ce i-au spus primarului Vasile Tofan ce și-ar dori copiii să aibă în oraș și au aflat de la funcționari care este rolul administrației locale, preșcolarii au primit bomboane din partea primarului. Copiii au fost foarte încântați de vizită și au promis că vor reveni, inclusiv să lucreze la primărie. Înainte de despărțire, ei s-au întâlnit cu Bodo, liderul trupei Proconsul, care era întâmplător în clădirea administrației locale pentru a obține autorizațiile pentru un spectacol organizat de retailerul german Lidl la sfârșitul lunii iunie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI