Vicovenii (de jos) promit că îl vor vota pe Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri în comuna Vicovu de Jos pentru a discuta cu cetățenii de acolo despre prioritățile localității. El a dorit să vadă cum sunt puse în valoare câteva din ultimele investiții realizate în timpul mandatului său la șefia administrației județene.
 

“Sprijinul acordat în atragerea de fonduri spre bugetul local, din resurse locale, ale Consiliului Județean, guvernamentale sau europene, a permis realizarea unor lucrări prin care s-a modernizat infrastructura – asfaltări de drumuri, utilități apă canal, regularizarea malurilor și digurilor la Remezău, modernizarea școlilor și grădiniței, sala de sport sau sediul primăriei din localitate”, a declarat președintele CJ Suceava. Vicovenii, care au participat în număr mare la întâlnirea cu Gheorghe Flutur, l-au asigurat pe acesta de sprijinul lor total pentru un nou mandat la președinția CJ Suceava, pentru că șeful administrației județene sucevene i-a sprijinit de fiecare dată, nu i-a uitat la greu și pentru că e omul în care au cea mai mare încredere. Gheorghe Flutur nu i-a lăsat la greu pe gospodarii din Vicovu de Jos, așa cum nu i-a lăsat nici pe cei din Putna, Gălănești, Vicovu de Sus, Voitinel, Straja, Bilca, Brodina, Ulma și alte localități din această zonă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: