Ion Lungu vrea să continue proiectele aflate în derulare la Suceava

Sute de locuitori ai cartierului sucevean Burdujeni au ținut să fie prezenți joi seara la întâlnirea cu primarul în exercițiu al municipiului reședință de județ Ion Lungu.
 

Însoțit de staff-ul de campanie și de echipa de consilieri locali propusă pentru mandatul 2012 – 2016, candidatul PDL Suceava pentru fotoliul de conducere al administrației publice locale a fost susținut în discuția cu alegătorii, pe lângă șeful Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și de parlamentarii PDL de Suceava Ioan Balan și Sanda-Maria Ardeleanu. Ion Lungu a ținut, încă din start, să mulțumească locuitorilor pentru încrederea acordată până acum și pentru votul primit, spunând că prin decizia lor fiecare se poate mândri că a contribuit astfel la dezvoltarea orașului. „Nu mai este un secret pentru nimeni că tandemul Flutur – Lungu a confirmat la Suceava și sunt convins că oamenii vor avea încredere și în continuare în echipa PDL. Este foarte greu să vorbești despre tine, despre realizările tale, dar cred că în municipiul reședință de județ acestea se văd la tot pasul, pot fi atinse, iar ele nu puteau fi făcute fără dumneavoastră și puteți spune cu toată mândria că ați contribuit prin votul dumneavoastră la reconstrucția acestui oraș”, a declarat Ion Lungu. Pe lângă o trecere în revistă a realizărilor de până acum, șeful administrației publice locale sucevene le-a prezentat celor de față și ceea ce își propune pentru viitorul mandat, solicitându-le tuturor locuitorilor votul dacă se dorește continuarea proiectelor aflate în plină derulare la ora actuală. Cuvântul de ordine în cadrul discuțiilor a fost „echipa”, candidatul PDL la funcția de primar al orașului atrăgând atenția asupra importanței ca pe lângă votul de încredere acordat lui Ion Lungu, alegătorii să ofere și echipei de consilieri ai acestuia posibilitatea să lucreze în actul administrativ. „Suntem hotărâți, atât eu, cât și Gheorghe Flutur, împreună cu echipele noastre, iar domnul președinte a punctat foarte bine că degeaba mă votați pe mine primar dacă nu-mi dați și echipa de consilieri, pentru că este nevoie de armonie în Consiliul Local, este nevoie de posibilitatea luării unor decizii, iar acolo unde nu există majoritatea în deliberativul local sunt polemici permanente, iar noi așa ceva nu vrem să se întâmple”, a conchis Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: