Campania „Mita și votul ilegal înseamnă închisoare” printre comunități sărace ale Sucevei

Comunități sărace din zonele mărginașe ale localităților Pătrăuți, Mironu, Țibău, Cârlibaba Nouă și ale municipiul Suceava au fost vizitate de polițiști cu scopul de a-i face pe oameni să priceapă mesajul – clar de altfel – al campaniei „Mita și votul ilegal înseamnă închisoare”.
 

Eu au transmis verbal și cu ajutorul materialelor promoționale cât mai multe informații privind campania Poliției Române referitoare la riscurile de a primi și da mită electorală, precum și de a vota fără drept sau în mai multe locuri, de dragul unui candidat sau al unui partid politic. În același context, polițiștii suceveni au „predat” lecția corectitudinii alegătorului și unui grup de elevi cu drept de vot de la Colegiul „Lațcu Vodă” din Siret și le-au adus la cunoștință cum pedepsește legea românească mita electorală și votul ilegal. Campania „Mita și votul ilegal înseamnă închisoare” va continua pe toată perioada campaniei electorale, ea fiind lansată cu o lună înainte de alegeri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: