Publicațiile ortodoxe în mediul virtual

În peisajul virtual, România se situează, conform unei statistici recente, pe primul loc la nivel mondial cu privire la reprezentarea Ortodoxiei pe internet, surclasând entități mari precum Grecia, Serbia ori Federația Rusă.
 

Multe asemenea proiecte ortodoxe s-au lansat chiar din urbea noastră și au fost bine primite: Misiune Ortodoxă, Sfântul Nectarie de Eghina, Valeriu Gafencu și altele, în total în jur de 100. Astfel se face că am dat deunăzi și de omul de la „butoane” care le dă paginilor și o identitate pe „www”, tânărul trăitor ortodox Marius Cârneală, care construiește nume ortodoxe online încă din 2004. Ultimul său proiect pare cu adevărat îndrăzneț și poate fi consultat la adresa http://www.publicatiiortodoxe.ro „Exista o nevoie acută de carte ortodoxă pe piață, iar librăria noastră virtuală acoperă deja 500 de titluri. Față de alte magazine online de profil, fiecare carte are recenzia gata făcută de un specialist, plus că avem pagini întregi scanate din lucrarea în sine, astfel că doritorul poate să se decidă dacă să cumpere sau nu, fără a-l obliga s-o facă”, ne-a spus autorul de proiect. Și, pentru că tot simțim românește pentru românii basarabeni, mai ales în aceste zile, Marius a mai subliniat faptul că: „Magazinul nostru distribuie în exclusivitate titluri de carte din Basarabia, ale Editurii «Cu Drag», și asta deoarece ei nu au alte canale de distribuție la noi. Tot ca o noutate, numai noi distribuim titluri unice în România, de colecție – «Analele Putnei» și «Caietele de la Putna». La noi nu există sintagma «în limita stocului disponibil», toate titlurile există.” Marius Cârneală, spre a evita orice speculație „comercială”, a insistat pe faptul că „Publicații Ortodoxe” nu face concurență altor librării de profil din aria ortodoxă locală, promițând să aducă în actualitate cărți noi apărute sub sigla BOR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: