Recital caritabil, pentru Antonia

> Asociațiile “Fălticeni Cultural” și “Euroșansa For Life” din Fălticeni, împreună pentru Antonia Grigoraș, care suferă de maladia Hodgkin
 

Joi, 10 mai a.c., de la ora 18, la Muzeul “Ion Irimescu” din Fălticeni va avea loc recitalul caritabil susținut de Corala “Leon Băncilă” (dirijor Angela Ecaterina Focșa) a Asociației “Fălticeni Cultural”. Evenimentul este organizat de Asociația “Fălticeni Cultural” împreună cu Asociația “Euroșansa For Life” Fălticeni pentru Antonia Grigoraș, studentă la medicină care suferă de maladia Hodgkin. Sunt așteptați toți cei care pot oferi un sprijin financiar Antoniei pentru a merge mai departe în lupta cu această maladie, care trebuie ținută sub observație, iar costurile sunt de sute de mii de euro. Cei care nu pot fi prezenți la recital pot suna la numerele de telefon de mai jos, pot dona sume de bani în conturile deschise sau pe bază de chitanță ori contracte de sponsorizare la Asociația “Euroșansa For Life” Fălticeni. Dăruiți o șansă Antoniei sunând la numerele de telefon rezervate: 0900900402 – pentru 2 euro, 0900900404 – pentru 5 euro, 0900900400 – pentru 10 euro. Numerele pot fi accesate de către abonații Romtelecom conectați în centrale telefonice digitale cu SS7 până pe data de 14 mai a.c. Numerele nu pot fi accesate de la posturile publice și de utilizatori din afara României. De asemenea, pot fi donați bani în contul Antoniei: RO47BRDE340SV42882863400 deschis la BRDE Fălticeni sau în contul Asociației „Euroșansa For Life” Fălticeni: RO27RZBR0000060011495086, deschis la Raiffeisen Bank Fălticeni, cu specificația „pentru Antonia Grigoraș”. Pentru donații internaționale: contul în euro – RO89RZBR0000060014368856 deschis la Raiffeisen Bank SWIFT: RZBRROBU al Asociației „Euroșansa For Life”, cu specificația „pentru Antonia Grigoraș”. Împreună putem fi alături de Antonia! Să o ajutăm să meargă mai departe! (Prof. MIHAELA SANDU, coordonator de proiect)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: