Floare de mușcată

Sub acest generic se desfășoară miniproiectul filantropic-social al grupei de cateheză al Parohiei „Izvorul Tămăduirii” – Burdujeni, Suceava.
 

Acesta aduce în fața copiilor problemele vârstnicilor și nevoile lor de îngrijire. Totodată, încearcă să-i conștientizeze că, datorită celor care sunt acum în vârstă, trăiesc ei azi. Anul Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor este și astfel celebrat în parohia „Izvorul Tămăduirii” din cartierul Burdujeni. Grupa de cateheză a parohiei a fost prezentă ieri la Azilul de bătrâni al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, unde au împărțit fructe și dulciuri vârstnicilor de acolo, care au mulțumit cum au știut mai bine. De asemenea au înfrumusețat locul cu 10 flori de mușcate. Acestea vor deveni motivul pentru alte vizite în acest centru social al Arhiepiscopiei. Copiii au fost foarte încântați de vizită, de felul cum au primit bătrânii vizita, iar domnișoara Șpac Lavinia de 8 ani, a fost impresionată de florile și parcul din incinta azilului. O altă domnișoară, de data aceasta de 17 ani, a fost impresionată de faptul că vârstnicii nu și-au pierdut veselia, nădejdea. Preotul Bogdan Iacoban, îndrumătorul grupei, a mulțumit celor care au susținut acest eveniment – respectiv domnul Ion Tomescu care a asigurat transportul, și domnul Gheorghe Gemănar care a asigurat suportul tehnic video prin GIMI VIDEO –, cât și celor care au donat sume pentru cadouri și flori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: