Etapa a II-a a Concursului „Student pentru o zi”, la USV

Aproape 150 de elevi de clasa a XI-a, din școli din județul Suceava și din județe vecine, sunt așteptați în acest weekend la Universitatea „Ștefan cel Mare” pentru a participa la Concursul „Student pentru o zi”, dar și pentru a trăi „ca studenții” pentru câteva ore.
 

Ei s-au înscris în concurs cu 48 de proiecte, în echipe de câte 3, fiind admise maxim 20 echipe pe domeniu. Pe 12 mai sunt programate disciplinele informatică, geografie, istorie, electronică-automatizare, științe socio-umane, cea mai mare participare fiind la istorie – 31 de elevi cu 10 proiecte, și la geografie – 23 de elevi cu 7 proiecte; 21 de elevi cu 7 proiecte sunt înscriși și la științe socio-umane. Pe 13 mai se întrec elevii de la disciplinele română, engleză și franceză, la această din urmă disciplină fiind înscriși 28 de elevi cu 4 proiecte mari. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte a fost 30 aprilie. Această secțiune a concursului are premii în valoare de 500 lei, de 400 lei și de 300 de lei, dar se vor acorda și premii în obiecte (tricouri USV, cărți etc.), precum și diplome de finalist pentru toate echipele participante la faza finală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: