A traversat către moarte

Un nenorocit accident rutier a avut loc ieri în zona Lidl –Maraton, din municipiul reședință de județ, pe strada acad. Vasile Grecu.
 

Un bărbat a murit în tentativa de a traversa carosabilul, fiind izbit în plin de un Ford Focus, care venea din Șcheia. Gheorghe Cvasniuc, de 41 de ani, din Stroiești, tocmai ieșise din cafe-barul Calea Obcinilor și a dat să traverseze strada. A apucat să parcurgă transversal doar prima bandă de circulație, fiind izbit violent pe banda a II-a de Fordul al cărui șofer, Virgiliu Hostiuc, de 59 de ani, din Suceava, probabil se grăbea să prindă culoarea verde a semaforului aflat mai în deal. Corpul celui surprins de mașină a zburat prin aer 10 – 15 m și a rămas inert pe asfalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Suceava, care a încercat în zadar resuscitarea victimei. Douăzeci de minute s-au chinuit cei de pe Salvare să readucă viața în corpul lui Gheorghe Cvasniuc, însă toate eforturile personalului medical au fost zadarnice. Într-un târziu, medicul l-a declarat mort pe bărbat, ambulanța a plecat, iar cadavrul, acoperit cu propria haină, a rămas pe carosabil, lângă polițiști care efectuau măsurătorile legale, până la sosirea celor de la firma „Efemer”, care l-au transportat la Morgă, în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii, afirmă martori oculari, au găsit în buzunarele victimei un card de pensii, 500 de lei în bancnote mari și alți 7 lei, bani mărunți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: