Cătălin Nechifor a intrat în cursa pentru președinția CJ Suceava

> Liderul PSD Suceava a venit însoțit de “spuma USL” la BEJ > Nechifor a ținut să facă declarații presei chiar din fața biroului șefului în funcție al CJ
 

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, și-a înscris, marți, la Biroul Electoral Județean Suceava, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, susținut de USL. Cu aceeași ocazie a fost de pusă și lista de candidați ai USL Suceava pentru funcțiile de consilieri județeni, sala BEJ fiind neîncăpătoare pentru câți susținători a avut USL. La înscrierea candidaturii lui Nechifor a fost prezent co-președintele USL Suceava, Alexandru Ștefan Băișanu, lider al organizației județene a PNL, și candidatul USL la funcția de primar al municipiului reședință de județ, dar și parlamentarii Gavril Mîrza, Ioan Stan și Eugen Uricec. După depunerea candidaturii, președintele PSD Suceava a declarat, pe holul principal din Palatul Administrativ din Suceava, în dreptul biroului președintelui în funcție al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că proiectul USL este un proiect puternic la Suceava și că va presupune o schimbare pro fundă pentru binele locuitori lor județului. „Noi nu vrem să schimbăm politicieni, ci vrem o schimbare profundă în parteneriat cu sucevenii, pentru binele sucevenilor”, a explicat Cătălin Nechifor. El a subliniat că USL nu consideră pe nimeni inamic, ci competitor în campania electorală și că în perioada următoare reprezentanții USL vor merge în tot județul pentru a prezenta proiectele pentru suceveni, proiectele Guvernului Victor Ponta și ceea ce va face USL pentru oameni. Cătălin Nechifor a ținut să sublinieze faptul că e conștient că urmează zile de campanie electorală foarte grele, cu nervi întinși la maxim, dar că are convingerea că USL va obține conducerea CJ Suceava și majoritatea consilierilor județeni. El a mai declarat că reprezentanții PDL Suceava continuă să „vâneze” oameni din USL și fac presiuni asupra lor să nu depună dosarele de candidați, dar că indiferent de presiunile făcute, aceștia nu vor renunța.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: