La târgul de joburi de ieri

Peste 60 de participanți au primit pe loc confirmare de angajare

> Ei vor putea lucra în meserii precum cele de dulgher, vânzător, zidar, casier, inginer, bucătar, ospătar sau ca muncitori necalificați
 

Mai mulți participanți la Bursa generală a locurilor de muncă de ieri, din județul Suceava, nu regretă că s-au prezentat la standurile angajatorilor. Este vorba despre 63 de persoane care au avut pe loc confirmările de angajare. Dintre acestea, câte 15 au luat parte la târgurile de joburi din municipiul Suceava și Câmpulung Moldovenesc, 9 la Rădăuți și 24 la Fălticeni. Persoanele în cauză vor putea munci ca dulgher, vânzător, zidar, casier, inginer, bucătar, ospătar, 23 de posturi fiind de muncitor necalificat. Au avut standuri 91 de agenți economici suceveni, 38 din reședința de județ, 16 din Câmpulung, 20 din Fălticeni și 17 din Rădăuți. Cei interesați au avut de ales dintre 242 joburi disponibile în Suceava, 112 în Rădăuți, 147 în Fălticeni și 30 în Câmpulung Moldovenesc. Ofertele au fost consultate de 1.852 de persoane fără serviciu – 385 de suceveni, 497 de rădăuțeni, 236 de fălticeneni și 167 de câmpulungeni. Din totalul celor 1.852 de persoane selectate în scopul încadrării, 970 sunt din Suceava, 72 din Rădăuți, 188 din Fălticeni și 142 din Câmpulung Moldovenesc. Bursa generală a locurilor de muncă s-a desfășurat la Casa Culturii Suceava, la Casa Germană din Rădăuți și la sediile punctelor de lucru ale AJOFM din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: