Ion Lungu și-a înscris candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar

„…Doresc să rezolv problemele sucevenilor !”

„Le cer, cu inima deschisă, un vot sucevenilor. Nu vin doar cu promisiuni, ci cu fapte și realizări. Nu mă bat în promisiuni, ci doresc să rezolv problemele sucevenilor!”, este declarația făcută ieri de primarul Sucevei, Ion Lungu, după ce și-a înscris candidatura pentru al treilea mandat la cârma Primăriei Suceava.
 

El a spus că, în ultimii 8 ani, orașul Suceava a mers bine și că vine în fața alegătorilor cu gândul cel bun, cu fapte și realități, cu proiecte ce pot fi atinse. Edilul-șef sucevean a arătat că în etapa de reconstrucție și dezvoltare a Sucevei a fost ajutat de echipa de consilieri locali și de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar că i-a avut alături și pe suceveni. Primarul Sucevei a subliniat că dorește ca și în următorul mandat să fie făcută o echipă cu administrația locală, cu administrația județeană și cu sucevenii, astfel încât să se poată spune ulterior că toți au contribuit la dezvoltarea orașului. Ion Lungu a fost primul candidat care și-a înscris candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava, iar în momentul când a înmânat dosarul de candidatură și-a făcut cruce. El a fost însoțit la BEM de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, de deputatul PDL Ioan Balan, de senatorul PDL Orest Onofrei și de o parte dintre consilierii locali. Ales primar al municipiului Suceava în 2004, când a candidat din partea PNL, Ion Lungu a fost reales în funcție în 2008, când a candidat din partea PDL. Odată cu depunerea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, PDL Suceava și-a înscris și lista de candidați pentru funcțiile de consilier local, din care fac parte, alături de actualii viceprimari ai Sucevei, Lucian Harșovschi și Viorel Seredenciuc, Gheorghe Onofrei, Vasile Monacu, Liviu Cîrlan, Adrian Ciobanu Timofi, Cristian Crețu, Niculai Barbă, Costel Tătăranu, Daniel Ungurian, Liviana Enea, Cristian Ursu, Vasile Barabaș, Aurelia Petcu, Liviu Andreescu, Constantin Ionesi, Bogdan George Păstrăv, Mihaela Pohoață, Florin Iordan, Daniel Murariu, Maria Sica Rusu, Valentin Huianu Airinei, Lazar Tipa, Cristian Sapariuc, Constantin Ciurlă, Ciprian Crețu, Adrian-Laurențiu Popovici, Florin Tcaciuc. Președintele Organizației Județene de Tineret a PDL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, care candidează pentru un nou mandat de consilier local, a declarat, ieri, că etapa care urmează este extrem de importantă și l-a asigurat pe Ion Lungu de tot sprijinul tinerilor democrat-liberali din municipiu. “Proiectele derulate de primarul Ion Lungu sunt cele de care Suceava are nevoie și care vor face din acest oraș un model de urmat printre capitalele județelor din Moldova. Avem încredere în Ion Lungu și îl sprijinim necondiționat”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: