Pe unii „îi trec fiori”, alții au emoții…

Pe cei din Opoziție „îi trec fiori” când se gândesc că ar trebui să preia guvernarea, este de părere prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur, care consideră că moțiunea a fost doar o dorință a Opoziției de a pune bețe în roate actualei puteri.
 

Liderul PDL a arătat joi, într-o conferință de presă, că moțiunea nu va trece întrucât Opoziția nu va reuși să strângă numărul necesar de voturi, dar și pentru că nu dorește să preia guvernarea acum. „Nu trece moțiunea, nu sunt motive să treacă. E ușor de vorbit de pe margine și mai greu de guvernat. Realizează și ei ce înseamnă să guvernezi acum”, a spus Flutur. Flutur a mai declarat că nu l-a surprins înscrierea deputatului PDL de Suceava Eugen Uricec în PSD, dar a subliniat că în județul Suceava „PDL este pe plus”, întrucât în acest mandat au intrat în PDL trei parlamentari care au fost aleși pe listele PNL. USL a depus, săptămâna trecută, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Moțiunea de cenzură, intitulată “Opriți Guvernul șantajabil. Așa nu, niciodată!”, este semnată de 116 parlamentari, numărul minim necesar pentru inițierea acestui demers. Documentul are 15 pagini și este structurat pe trei capitole. Moțiunea de cenzură a fost citită luni seară în plenul Parlamentului, iar azi, începând cu ora 9, vor avea loc dezbaterea și votul. Parlamentarii PDL au păreri împărțite în privința moțiunii de cenzură a Opoziției, unii având emoții că aceasta ar putea trece de Parlament, în timp ce alții exclud această variantă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: