Fălticeni

19 angajatori oferă 140 de slujbe

După ce la sfârșitul săptămânii trecute oferta a 5 angajatori din municipiul Fălticeni era de doar 33 locuri de muncă, în această săptămână, până joi, 26 aprilie, ora 14, Unitatea Locală Fălticeni a AJOFM Suceava a primit 140 de oferte de muncă din partea a 19 angajatori care vor fi prezenți la Bursa generală a locurilor de muncă de azi, de la ora 9, la sediul de pe strada Matei Millo.
 

În ofertă se regăsesc și 9 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (5 – consultant financiar în asigurări, 4 – inginer în construcții). În ceea ce privește domeniile de activitate în care angajatorii vor să recruteze personal, predomină comerțul, industria confecțiilor și construcțiile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: