Pentru că și-a omorât unchiul cu ciocanul

9 ani de închisoare

> Criminalul i-a aplicat mai multe lovituri în cap rudei sale de sânge, din răzbunare, pentru că aflase că moartea tatălui său ar fi fost provocată chiar de către unchi
 

Marian Agache, de 26 de ani, din Dumbrăveni, a fost condamnat de Tribunalul Suceava, în primă instanță, la 9 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Inculpatul și-a omorât unchiul cu un ciocan. Fapta s-a petrecut pe data de 1 noiembrie 2011. Trupul neînsuflețit al lui Constantin Agache, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit în casa acestuia. Lângă cadavru, plin de sânge în zona capului, judiciariștii au găsit și arma crimei: ciocanul. Ofițeri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, au alcătuit un cerc de suspecți, pe care i-au dus, în lipsă de alte probe, la detectorul de minciuni. Criminalul a recunoscut, după un timp, că el este autorul, dar a afirmat că era beat și că s-a răzbunat pentru că moartea tatălui său ar fi fost provocată chiar de către Constantin Agache. Așa aflase… „Pe fondul unui conflict spontan și al stării de ebrietate, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului, cauzându-i leziuni grave care au condus la decesul acesteia. Înainte de a părăsi locuința victimei, inculpatul a sustras dintr-un portofel suma de 206 lei”, se arăta, la vremea respectivă, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Hotărârea tribunalului este supusă apelului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: