De Paște, și pentru beneficiarii din centrele sociale

Mâncare ca la tot creștinul

Ziua de Paște va fi una festivă și pentru beneficiarii – adulți și copii – din sistemul de protecție socială al județului Suceava.
 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului ne a comunicat că în duminica Paștelui sutele de copii, tineri, femei și bărbați din centrele în care sunt îngrijiți vor avea parte de o masă tradițională, cât se poate de bogată. Beneficiarii de servicii sociale vor avea pe masă ouă roșii, pască și cozonaci, dar și aperitive, salata boeuf, friptură de miel cu salată de sfeclă și ciorbă de miel, pulpe de pui, friptură de porc, ciorbă rădăuțeană. Adică un meniu pe care îl vor avea cam toți creștinii ce sărbătoresc Paștele. În grija aparatului de asistență socială gestionat de DGASPC Suceava se află peste 1400 de beneficiari dintre care circa 600 sunt minori și cam 800 adulți îngrijiți în centrele de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: