Încă un succes pentru CS Gura Humorului

CS Gura Humorului a realizat cea de-a XX-a victorie din acest sezon competițional, după ce în etapa a XXI-a a campionatului de fotbal al juniorilor de ligă a IV-a a trecut cu 2-0 de Rapid II Mihoveni.
 

Ocupanta locului secund în clasament, Voința Stroiești se află la 10 puncte distanță de lider, cu toate că a câștigat în această a XXI-a rundă la „masa verde” întâlnirea cu Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Pe locul III se situează Sporting II Arbore, echipă care a pierdut la scor pe terenul celor de la Avântul Volovăț. Rezultatele etapei a XXI-a: Minerul Iacobeni – Foresta Moldovița 1-7 Viitorul Liteni – Foresta Mălini 6-0 Unirea Boroaia – Florconstruct Pătrăuți 3-2 Bucovina Frătăuții Noi – FC Marginea 5-1 Avântul Volovăț – Sporting II Arbore 5-0 Moldova Drăgușeni – Zimbrul Siret 3-2 CS Gura Humorului – Rapid II Mihoveni 2-0 Rarăul Câmpulung – Voința Stroiești 0-3

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI