Nu avem primari gospodari

Președintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, și-a exprimat, luni, dezamăgirea față de lipsa de interes a primarilor din majoritatea localităților din județ în a interveni pentru îndepărtarea zăpezii care a căzut în cantități mari duminică.
 

Cătălina Vartic a arătat, într-un comunicat de presă, că, deși au fost avertizați că urmează fenomene meteo periculoase și că, încă de vineri, s-a anunțat Codul galben, primarii din majoritatea localităților din județul Suceava nu au fost pregătiți să intervină pentru îndepărtarea zăpezii. „Îmi exprim dezamăgirea că primarii nu și-au luat în serios atribuțiile. Toaletarea copacilor este o sarcină ce revine administrațiilor locale, dar situația înregistrată mă face să cred că primarii nu iau în serios atribuțiile ce le revin. Consider că localitățile județului au nevoie de gospodari în administrație”, a declarat Vartic în comunicat. Liderul UNPR Suceava a subliniat în documentul citat că, din cauză că administrațiile locale nu au dat importanță Codului galben și nu s-au preocupat de îndepărtarea zăpezii și curățarea copacilor, multe crengi s-au rupt și au căzut peste rețele electrice, de telefonie sau internet, afectând numeroși locuitori, dar că nici pe trotuare nu s-a intervenit, iar sucevenii au fost nevoiți să înoate prin zăpadă.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: