Primăriile USL s-au ales cu virgula…

M.R. Ungureanu a devenit „Robert Anastase”

„La Suceava, primăriile cu primari USL au primit virgula din banii de la guvern”, a declarat ieri președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a arătat că, din cele 49 de localități sucevene care au primit fonduri de la guvern, doar două sunt cu primari PSD și una cu primar PNL.
 

Potrivit liderului social-democraților suceveni, aceste 3 primării au primit doar 0,72 de milioane de lei, din cele 15,82 milioane de lei alocate localităților din județ. Nechifor a reclamat, totodată, că Mihai Răzvan Ungureanu a încălcat flagrant legea finanțelor publice, care prevede că în primele 6 luni ale anului nu se pot face rectificări bugetare, iar banii nu pot fi transferați direct localităților, ci trebuie să treacă prin consiliul județean. El a mai arătat că în condițiile în care multe primării au sume identice, câte 250.000 de lei sau câte 200.000 de lei, se pare că acestea au și datorii identice. „E greu de crezut că sunt atât de multe primării care au exact aceleași datorii”, a spus Nechifor care a apreciat că Mihai Răzvan Ungureanu a devenit „Robert Anastase”. Un număr de 49 de localități din județul Suceava au primit în total 15,82 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară potrivit hotărârii de guvern publicată recent în Monitorul Oficial, din care doar 3 localități cu primari din PSD sau PNL, majoritatea fiind cu primari PDL sau care candidează din partea PDL.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI