De Florii, iarna a blocat circulația rutieră în județ

Ninsoarea abundentă, căzută ieri, în decurs de numai câteva ore, a blocat circulația rutieră în județul Suceava. Singura problemă a șoferilor: cauciucurile, care nu erau de iarnă, în plină primăvară…
 

Numai la ora 19,30, pe DN2, la Bălcăuți, 2 TIR-uri au derapat, blocând o bună bucată de vreme traficul. Înainte de asta, la ora 18,30, tot un TIR, care n-a mai putut să urce între Ilișești și Păltinoasa, a întrerupt circulația pe o distanță de 5 km. De la aceeași oră, Serviciul Rutier Suceava a restricționat circulația autovehiculelor de peste 3,5 t pe DN 2E, până la noi ordine. Astfel, mașinile de gen care vin din Vama Siret sunt oprite acolo, iar celelalte, găsite pe drum, trase pe dreapta sau în parcări. „Mergem sanie, domnule!, ne-a declarat, telefonic, un șofer al unei autoutilitare blocate la Ilișești. De la ora 20, DN 17A (Câmpulung – Rădăuți) este total restricționat, tot până la noi ordine. O altă problemă a șoferilor, în afara lipsei cauciucurilor adecvate carosabilului, constă în lipsa celor de la deszăpezire, care se pare că, în luna aprilie, și-au încheiat activitatea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: