La Campionatele Naționale pentru categoria copii

Trei medalii pentru atleții suceveni

La campionatele naționale de atletism pentru copii I, II și III, care s-au încheiat la finele săptămânii trecute, la București, micii atleți suceveni au urcat de trei ori pe podiumul de premiere.
 

În sala complexului „Lia Manoliu” din București, Lucian Pomparău de la CSȘ Gura Humorului a obținut două medalii: una de argint la 60 metri plat și una de bronz la 200 de metri, ambele la categoria copii II. Sportivul este pregătit de profesorul Dan Lucaci. Cea de-a treia medalie a delegației sucevene a fost obținută de sportiva Cristina Călugărean (LPS Suceava), ea cucerind argintul în proba de triatlon (60 metri, lungime, 600 metri). Tânăra atletă este pregătită de profesorul Toader Flămând. La competiția din Capitală s-au mai remarcat: Alexandru Pintilei (CSȘ Gura Humorului) și Rareș Moisiuc (CSȘ Rădăuți), care s-au clasat pe locurile V, respectiv VI, la triatlon, și Andrei Bahan (LPS Suceava), sosit pe locul VI în cursa de 600 de metri la categoria copii II.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: