CS Universitatea Suceava s-a impus în ambele partide amicale cu „U” Cluj

La finele săptămânii trecute, CS Universitatea Suceava a disputat două jocuri de pregătire în compania formației „U” Cluj.
 

Pentru a menține tonusul formației în această perioadă de pauză competițională, care va dura până pe 18 aprilie, tehnicienii grupării sucevene au contractat șase partide amicale, două la Cluj și două la Odorhei și din nou alte două meciuri cu „U” Cluj la Suceava. Handbaliștii suceveni, conduși de pe margine de profesorul Răzvan Bernicu, au câștigat cu 30-28 prima întâlnire cu „U” Cluj. Gazdele au evoluat bine în prima repriză și au intrat în avantaj la cabine, scor 17-16. Pregătirea fizică a sucevenilor și-a spus cuvântul în partea secundă, pe care au dominat-o, și s-au impus pe final la două goluri diferență. Din lotul formației sucevene la Cluj a lipsit Răzvan Gavriloaia, lăsat acasă să-și revină după o accidentare mai veche. CSU Suceava: Șelaru, I. Andrei – Mitrea (7 goluri), Acatrinei (7), Țuțu (4), Cântec (3), Petrea (3), Pancu (2), Roșu (2), Șoldănescu (1), Amihăesi (1). În cea de-a doua întâlnire cu „U” Cluj, care a avut loc sâmbătă, 31 martie, CS Universitatea Suceava s-a impus categoric, cu scorul de 37-25 (19-15). Dacă prima parte a meciului a fost destul de echilibrată, repriza a doua a aparținut sucevenilor care au mai marcat de 18 ori, față de cele doar 10 goluri înscrise de gazde și s-au impus pe final la 12 goluri diferență. CSU Suceava: Andrei, Șelaru – Țuțu (5 goluri), Acatrinei (5), Cântec (4), Bursuc (4), Șoldănescu (4), Mitrea (3), Roșu (3), Țigănașu (3), Amihăesi (2), Petrea (2), Besarab (2). În cea de-a doua dispută cu „U” Cluj, antrenorul Răzvan Bernicu nu i-a folosit pe Șerban și Pancu, cei doi acuzând ușoare accidentări. După cum se poate observa și din caseta tehnică, printre marcatorii echipei CSU Suceava se regăsește și Cristian Bursuc, revenit pe teren după o accidentare gravă. “Cele două întâlniri au fost deosebit de utile pentru noi, pentru că am putut păstra continuitatea în ceea ce privește meciurile. Băieții s-au mișcat bine și dacă în primul joc ne-am impus mai greu, în al doilea ne-am «dezlănțuit» și am câștigat clar”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu. Următoarele meciuri ami-cale ale echipei CS Universitatea Suceava sunt programate pe 11 și 12 aprilie, la Odorheiu Secuiesc. CSU Suceava va mai disputa alte două partide amicale la finele săptămânii 8-15 aprilie, cu „U” Cluj, la Suceava. Universitarii suceveni vor mai avea totuși un joc oficial până de Paști, miercuri, 4 aprilie, de la ora 17.00, cu Interhandball București, o restanță din Divizia A.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI