Adunarea generală a Filialei Județene Suceava a As.C.M.R.R.

Comitetul Filialei Județene Suceava a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Petru I Mușat” anunță că îi convoacă pe membrii filialei în data de 5 aprilie, de la ora 10, în sala „Ștefan cel Mare” a Palatului Administrativ a județului Suceava, la adunarea generală a filialei – ne informează președintele acestei structuri, gl. bg. (r.) Cojocaru Zaharie.
 

Potrivit comunicatului primit de redacție, ordinea de zi cuprinde raportul comitetului asociației privind analiza activității desfășurate în perioada 8 aprilie 2011 – 1 aprilie a.c. și stabilirea și aprobarea obiectivelor filialei pentru anul 2012. La reuniune sunt invitați să participe cadrele militare în rezervă și în retragere aparținând M.Ap.N.; comandanți de garnizoane, reprezentanți ai V.R., As.C.M.R.R. din M.A.I. și S.R.I. județul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: