După coafor…

A trebuit să se întâmple asasinatul de la coafor și doar astfel armele și, mai ales, purtătorii de armă au început a intra binișor în atenția autorităților. Nu că n-ar fi fost și până atunci (vor fi zicând ele…), dar pac-pac-pac…, moarte de om, de oameni, răniți și doar astfel s-a dat cep comunicatelor grijulii în chestiune. Iată, deunăzi, MAI anunță că 52 dintre lucrătorii săi sunt cunoscuți în evidențele medicale „cu probleme care au necesitat și consiliere psihologică”, în cazul acestora fiind „demarate procedurile de suspendare temporară a permiselor de port-armă”.
 

L.D. CLEMENT

Până vor fi reevaluați, nu vor mai fi implicați în măsuri operative, aflăm. Dar până acum, înțelegem că au fost. Buni pistolari până mai ieri, (ne)buni astăzi, după ce au existat supramotivații să fie considerați, așa cum delicat se spune, „cu semne de întrebare”. Context în care pare de înțeles că, dacă n-ar fi fost individul care și-a descărcat pistolul în 8 oameni (fapt care chiar nu mai poate fi pus la îndoială!!!), realitatea ar fi fost și pe mai departe coafată în fel și chip, după cum zice moda. Și nu-i exclus, din nefericire, ca și astfel de informări să nu fie mai mult decât gloanțe oarbe utilizate pentru ca opinia publică să știe că se trage, ori trasoare menite să impună aceleiași opinii ținte false, până ce peste acest subiect incomod se va așterne, odihnitoare, uitarea. Cred și eu că nimeni nu poate fi aidoma lui Robocop, cum spuse un filosof de frunte, cu epoleți și eghileți. Dar chiar că e sănătos să se știe dinainte, nu după…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: