De la începutul anului și până acum, față de anul trecut

Ambulanța a depășit cu peste 700 numărul de solicitări

Serviciul Județean de Ambulanță a răspuns la peste 10.000 de solicitări de la începutul anului și până acum, o creștere „substanțială” față de aceeași perioadă a anului precedent, când au fost 9.299 solicitări, a informat directorul Daniel Martiniuc.
 

El a precizat că a putut fi rezolvat un număr așa mare de solicitări datorită „unei mai bune preluări a acestora” și colaborării la fel de bune cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, având în vedere că la ISU există un dispecerat coordonat de medici de la Ambulanță, care efectuează gărzi acolo. Dr. Martiniuc a mai precizat că în luna ianuarie au fost 3.926 de solicitări, din care 2.296 au fost de cod galben, în februarie Ambulanța a avut 4.092 de solicitări, iar între 1 și 15 martie – 2.060 solicitări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: