De dragul copiilor defavorizați

Studenți suceveni de la Facultatea de Mecanică au dat ingineria pe cofetărie

> Pe 28 martie, în holul corpului B al Universității „Ștefan cel Mare”, studenții organizează “Târgul de prăjituri”, acțiune de strângere de fonduri în beneficiul copiilor de la Școala Specială Gura Humorului
 

Studenți ai Facultății de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava s-au apucat din nou de făcut prăjituri. Ei au dat pe o durată de timp limitată ingineria pe cofetărie, pentru că a venit rândul altor copii de la Școala Specială Gura Humorului să se bucure de munca studenților și de dărnicia celor cărora le plac prăjiturile. Pentru al doilea an consecutiv, studenții vor organiza o strângere de fonduri în beneficiul unor copii din sistemul de protecție socială de la Gura Humorului, vânzând din prăjiturile pe care le fac singuri, în casă și chiar în camera de cămin. “Acțiunea de anul trecut a avut cu adevărat succes. A fost grozav că am reușit să-i fac pe studenți să intre în competiție. Le-am promis câte un punct în plus la examen celor care vor strânge cei mai mulți bani. Puteți crede că studenți de la inginerie industrială, unde sunt numai băieți, au făcut singuri o prăjitură “Tiramisu” în camera de cămin? Toate prăjiturile și torturile au ieșit minunate și pentru că am avut alături un grup de fete foarte inimoase, dar și care s-au priceput la dulciuri. Donațiile au fost pe măsură și am reușit ca, din suma donată, o sumă generoasă de altfel, să luăm cadouri pentru 80 de copii din clasele a II-a și a III-a de la Școala Specială Gura Humorului”, ne a declarat dr. ing. Luminița Irimescu, șef de lucrări în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Pe 28 martie, începând cu ora 10, studenții facultății vor organiza în holul corpului B al universității “Târgul de prăjituri”, un nou festin de dulciuri de casă. Acțiunea de strângere de fonduri se realizează anul acesta în beneficiul copiilor de clasa a II-a și a III-a de la aceeași instituție de învățământ din Gura Humorului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: