CS Universitatea Suceava nu are pe ordinea de zi decât victoria la CSM București

În etapa a XX-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava va juca azi, de la ora 18.00, pe terenul formației CSM București.
 

Deși diferența dintre cele două echipe este de 13 puncte, meciul se anunță a fi unul destul de dificil pentru suceveni, care vor înfrunta o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării. Pe de altă parte, pentru atingerea obiectivului propus, locul IV la finalul campionatului, CSU Suceava are neapărat nevoie de victorie. După „dușul rece” din partida cu Sporting Lisabona din Challenge Cup, elevii antrenorului Leonard Bibirig vor să-și refacă moralul în compania bucureștenilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI