Ultimii „boboci de Bucovina”

> Ei sunt Ingrid Bleorțu de „Petru” și Dragoș Jilavu de la „Artă” > La 5 ani de la apariție, Asociația „Euroactiv” a anunțat înființarea la Suceava a „Universității Copiilor”
 

Miss&Mister „Boboc de Bucovina”

Ingrid Bleorțu de la C.N. „Petru Rareș” Suceava și Dragoș Jilavu de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au fost desemnați sâmbătă Miss, respectiv Mister „Boboc de Bucovina” după concursul organizat, cu ocazia împlinirii a 5 ani de la înființare, de Asociația „Euroactiv”. Cei doi au fost selectați de juriu din perechile de „bobocei” care au câștigat titlurile la unitățile școlare din care provin, la începutul acestui an școlar. Au participat la concurs „frumoșii” de la 13 licee din județ, anume Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Grupul Școlar „Vasile Cocea” Moldovița, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Grupul Școlar “Oltea Doamna“ Dolhasca, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Grupul Școlar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Grupul Școlar „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul Agricol Fălticeni, Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret. Finaliste ale concursului, cu titlurile de „cea mai bună”, „cei mai buni dansatori” și „cea mai elegantă”, au ieșit alte trei perechi: Larisa Haureș & Robert Betiuc, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret, Ingrid Bleorțu & Octavian Robu – C.N. „Petru Rareș” Suceava și Angela Atănăsoaie & Claudiu Simioneasa – C.N. „Ștefan cel Mare” Suceava. Câștigătorii au fost premiați cu un week-end la hotel Best Western Bucovina Gura Humorului (Miss și Mister Boboc Bucovina), un abonament la Sport Center (cei mai buni dansatori) și un abonament la Boom Dance (cea mai elegantă pereche). Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat concursul de sâmbătă în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Iulius Mall, Asociația Alecs Group Suceava și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. La 5 ani de la înființare, Asociația “Euroactiv” a anunțat constituirea la Suceava a „Universității Copiilor”, un proiect despre care aflăm că va avea ca domeniu de activitate organizarea de activități extrașcolare și educaționale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: