Rezultate bune pentru sportivii dorneni

Sâmbătă, 10 martie, în sala de atletism de la Bacău s-a desfășurat etapa de zonă, în urma căreia s-au desemnat sportivii care vor participa la finalele campionatului național de atletism pentru copii din 31 martie de la București.
 

CSM „Dorna” Vatra Dornei, club sprijinit de Primăria municipiului Vatra Dornei, a reușit patru calificări la etapa finală, prin Claudiu Daniel Mihăescu la categoria copii 1, reușind cel mai bun timp al sezonului în proba de 800 m, Alexandru Miron – locul 2 în proba de 800 m, Paula Vântu – locul 4 în proba de 800 m și Paula Grigoroșcuță – locul 5 în proba de 200 m la categoria copii 3. „Sunt foarte mulțumit de rezultatele sportivilor mei de la etapa de zonă, dar noi am pus bază mai mult pe campionatul național de cros din data de 17 martie 2012 de la Băile Felix unde vom participa cu 24 de atleți, de unde ne dorim o calificare la campionatul balcanic de cros și cucerirea a două-șase medalii. Aș vrea să mulțumesc Primăriei din Vatra Dornei care sprijină sportul dornean”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: