Profesori și elevi sunt invitați să participe la Simpozionul internațional „Silver”

Profesori și elevi din județ sunt invitați, de pe acum, să participe cu lucrări la Simpozionul internațional „Silver”, care se va desfășura pe 5 mai a.c. la Liceul cu Program Sportiv Suceava.
 

Simpozionul are loc în cadrul proiectului internațional Grundtvig – parteneriate pentru învățare, cu tema „Lifelong guidence for older workers at risk” – Silver, fiind organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), Asociația Educatorilor Suceveni (AESv) și Inspectoratul Județean de Poliție. Participă reprezentanți ai unor instituții de învățământ și cultură din Grecia, Slovacia, și Turcia. Potrivit președintei AESv, prof. Maria Pavelescu, simpozionul are tema „Consilierea persoanelor aflate în situații de risc”, iar cadrele didactice interesate să participe pot trimite lucrări până pe 23 aprilie, data limită, pe CD, la LPS, sau prin e-mail, la adresa aesvro@yahoo.com. Pentru profesori, taxa de participare este de 30 de lei. Secțiunea dedicată elevilor, a căror participare este gratuită, cuprinde un concurs de eseuri cu tema „Cetățean al Europei”, la care pot participa elevi din clasele VIII-XII, și un concurs de afișe cu tema „Zâmbet pentru Europa”, dedicat preșcolarilor și elevilor din clasele I-VII. Eseurile pot fi realizate pe maxim 3 pagini, în limba română sau engleză. Afișul va fi realizat în format A3, în orice tehnică plastică sau colaj. Eseurile și afișele pot fi trimise, împreună cu un plic autoadresat și timbrat, pe adresa Liceul cu Program Sportiv Suceava, bulevardul George Enescu, nr. 26 A, Suceava 720315, cu mențiunea „Pentru Simpozionul Internațional – Zâmbet pentru Europa” (desene) sau „Cetățean al Europei” (eseuri), ori pe adresa de e mail menționată, tot până la data de 23 aprilie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: