În viitorul său mandat de primar al Sucevei

Ion Lungu vrea crearea a 5000 de noi locuri de muncă

> El le-a explicat tinerilor politicieni PDL că pentru a fi ales și reales primar nu a făcut minuni, ci doar s-a ținut de cuvânt > „Să nu fii actor, pentru că oamenii își vor da seama până la urmă”, a precizat primarul
 

Ion Lungu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, sâmbătă, în cadrul Școlii Naționale de Management Politic organizată de OT-PDL Suceava, că prioritatea viitorului său mandat de primar este crearea a 5000 de noi locuri de muncă. Lungu le-a spus tinerilor democrat-liberali că lucrează la programul electoral, acesta fiind centrat pe crearea de 5000 de locuri de muncă. El a precizat că administrația locală nu poate înființa locuri de muncă, dar că poate oferi cadrul pentru ca firmele să investească și să fie create locuri de muncă. „Noi putem să oferim pârghii pentru crearea de locuri de muncă”, a spus Lungu, care a adăugat că 48% dintre suceveni pun pe primul loc problema locurilor de muncă. El a menționat că are în vedere proiecte punctuale de parteneriat public-privat care să ducă la înființarea de noi locuri de muncă atât în Suceava, cât și în zona metropolitană. „Trebuie să avem investitori și locuri de muncă”, a spus primarul. Ion Lungu le-a explicat tinerilor democrat-liberali că, pentru a fi ales și apoi reales primar, el nu a făcut miracole, ci doar a realizat ceea ce a promis. „Ca să obții încrederea oamenilor trebuie să fii tu însuți. Să nu fii actor, pentru că oamenii își vor da seama până la urmă”, a spus primarul, care a subliniat că, pentru a fi de încredere, trebuie să fii corect și să promiți doar ceea ce poți face. „Astăzi, dacă fac punctaj la programul cu care am venit în campanie, 80% este realizat”, a declarat Lungu. El a adăugat că nu toate proiectele s-au realizat în timpul preconizat, dar că până la urmă acestea au fost finalizate. „Oamenii au văzut că până la urmă mă țin de cuvânt. Nu totul depinde de tine, de administrația locală, mai ales când sunt proiecte europene”, a spus Lungu. El le-a mai explicat tinerilor că succesul unui om politic local ține de comunicarea cu electoratul și că el este în permanentă legătură cu sucevenii, inclusiv sâmbăta și duminica. „Trebuie să-i convingi că stăpânești problemele, să le ghicești gândurile și să le știi problemele. Nu am un succes extraordinar, dar comunicarea e cea mai importantă”, a mai declarat Ion Lungu. El a subliniat că, în Suceava, tandemul Gheorghe Flutur – Ion Lungu este validat de populație, iar împreună cu parlamentarii zonei, deputații Ioan Balan și Sanda Maria Ardeleanu și senatorul Orest Onofrei pot fi făcute proiecte mari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI