La Școala Politică a PDL

Confesiunile unui șef de campanie câștigătoare

Deputatul de Suceava Ioan Balan, șeful de campanie al celor doi lideri suceveni Gheorghe Flutur și Ion Lungu, care luptă pentru șefia Consiliului Județean, respectiv pentru Primăria Suceava, le-a cerut tinerilor din organizația județeană să rămână cel mai bun exemplu de profesionalism dintre organizațiile de tineret ale PDL și în campania care urmează.
 

Ioan Balan

Balan, care a fost singurul parlamentar PDL de Suceava prezent la Școala Națională de Management Politic organizată de OT-PDL, în calitate de lector, a spus că „la Suceava ne aflăm în fieful celei mai puternice organizații PDL din România” și alături de echipa cea mai determinată să câștige alegerile locale, fiind vorba de tandemul Flutur – Lungu. Parlamentarul le-a împărtășit celor prezenți din experiența campaniilor anterioare alături de Flutur și le-a mărturisit că până acum nimeni din partid nu a reușit performanța de a ține ritmul mai mult de 3 zile cu liderul județean al PDL. „În campanie nu am văzut om mai determinat decât Gheorghe Flutur. Schimba câțiva șoferi pe zi. Am făcut experimente să vedem cine ține ritmul cu el. Nimeni nu a rezistat mai mult de 3 zile”, s-a confesat tinerilor parlamentarul sucevean. „Pe 10 iunie îmi voi aroga și eu o parte din meritele realegerii lui Flutur și Lungu” Ioan Balan le-a explicat junilor PDL că „o mică doză de înțelepciune este absolut necesară”, pentru că nu toată lumea poate accede din prima la o funcție de vicepreședinte, viceprimar sau europarlamentar. Deputatul a recunoscut însă că a descoperit la tinerii din organizația județeană de tineret de la Suceava oameni cu abilități politice pe care nu le-a regăsit la o bună parte dintre seniori și i-a încurajat pe tineri să persevereze în dorința de a se profesionaliza în politică. „Poate că unii și-au dorit mai mult de la politică, dar vor veni negreșit și recompensele”, a spus Ioan Balan, care a criticat însă atitudinea multor candidați din PDL Suceava de a ignora sfaturile echipei județene de campanie și a apela la echipe de campanie din afara județului, care nu cunoșteau realitatea. „Unii dintre seniori au folosit în campanie oameni de la București, care i-au transformat atât de tare încât nu îi mai recunoșteam nici noi. Au fost momente când nu mai cunoșteam nici noi persoana din afișe și ne dădeam seama despre cine e vorba abia după ce îi citeam numele. Este bine să transmitem mesajul cu forțele noastre și mai ales să fim sinceri când comunicăm cu oamenii, indiferent de modul de comunicare”, le-a mai spus Balan tinerilor PDL. Deputatul sucevean, care este și secretarul general al PDL, a transmis și un mesaj opoziției din Suceava, anunțând că „pe 10 iunie, când se vor număra voturile pentru președintele CJ și primarul Sucevei, îmi voi aroga și eu o parte din meritele realegerii lui Gheorghe Flutur și Ion Lungu în funcții”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: