„Biblia” realizărilor democrat-liberale va fi la pieptul fiecărui membru PDL din secțiile de votare

Prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, la Suceava, că ghidul de campanie pe care și-l dorește realizat cât mai repede se adresează liderilor PDL din organizațiile de bază, care sunt pe secții de votare și nu în secțiile de votare, un ghid de campanie electorală asemănător fiind elaborat și în perioada când Flutur era membru al PNL. Gheorghe Flutur a recunoscut în cadrul Școlii Naționale de Management Politic organizată de OT-PDL Suceava că mai are de învățat în domeniul comunicării politice și că trebuie să reia o declarație pe care a făcut-o vineri în fața tinerilor democrat-liberali, subliniind că atunci când a vorbit despre ghidul de campanie pentru „omul din secția de votare” s-a referit la liderul organizației de bază a PDL, acestea fiind constituite pe secții de votare, și nu la reprezentantul PDL din secția de vot.
 

Gheorghe Flutur

El a explicat că, potrivit Statutului PDL, partidul are organizații de bază, cele în jurul secțiilor de votare, acestea având un președinte și 5 membri. Gheorghe Flutur a ținut să precizeze că organizația pe secția de votare a fost înființată pentru eficiență, membrii acestei organizații urmând să transmită oferta politică celor 1000-1500 de persoane arondate secției de votare respective. „Purtătorul de mesaj trebuie să transmită pe perioada campaniei electorale mesajul standard. Noi trebuie să facem descărcarea de vot, pe ceea ce am făcut, și să transmitem și ce vrem să facem. Mesajul trebuie să fie foarte bine împachetat”, a mai spus Flutur. El a precizat că un astfel de ghid de mesaje a fost elaborat și când era în PNL. „Era o cărticică la purtător cu mesaje de campanie”, a arătat Gheorghe Flutur, care a anunțat că va fi editat un ghid de mesaje pentru campania electorală pentru ca membrii PDL să poată prezenta clar realizările guvernării PDL. “Vom transmite un ghid de mesaje. Sunt foarte multe realizări care trebuie să fie transpuse în mesaje foarte clare. Omul tău din secția de votare trebuie să știe ce să spună mai departe”, a declarat Flutur, care a menționat că, prin aceste mesaje, se vor aduce clarificări în toate domeniile, exemplificând cu introducerea pensiei minime sau avantajele reformei sistemului de educație.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: