Aurel Olarean: „Eu sunt candidatul PDL !”

Primarul municipiului Rădăuți, Aurel Olarean (PDL), a declarat ca este candidatul PDL pentru funcția de primar al municipiului și a evitat să comenteze anunțul șefului său de la organizația de partid, Petru Carcalete, care a anunțat că va candida din partea PNL la aceeași funcție.
 

„Nu am ce comenta acest subiect. Eu sunt candidatul PDL!”, a declarat cu fermitate presei Aurel Olarean. Primarul în funcție al municipiului Rădăuți consideră că o eventuală candidatură a lui Petru Cacalete nu îl va încurca în cursa pentru recâștigarea fotoliului de primar. „Voturile mele sunt ale mele. Carcalete are voturile lui și Nistor Tătar pe ale lui”, a explicat Olarean, care l-a acuzat pe șeful său de partid că a blocat acțiunile din CL Rădăuți. „El m-a blocat în CL în ultimii ani. Mi-a pus contre. Nu a ținut cu PDL”, a conchis Aurel Olarean. Surse din mediul politic rădăuțean susțin că Petru Carcalete ar fi semnat marți seara adeziunea la PNL. Președintele Organizației Județene a PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a evitat să confirme informația, lăsând să se înțeleagă că acest anunț va fi făcut public într-o conferință de presă extraordinară. Reamintim că liderul PDL Rădăuți, Petru Carcalete, a confirmat marți că va candida din partea PNL la Primăria Rădăuți. Carcalete, care este și vicepreședinte al PDL Suceava, consilier județean, președinte al Comisiei de învățământ din CJ Suceava, președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava, a anunțat, într-o conferință de presă, că va candida din partea PNL la funcția de primar al municipiului Rădăuți, după ce PDL a decis să-l susțină pe actualul primar, Aurel Olarean. Petru Carcalete a spus că încă nu s-a înscris în PNL și că se așteaptă să fie exclus din PDL după acest anunț. El a recunoscut că situația este cunoscută de liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI