6000 lei pentru profesorii navetiști

O cheltuială pentru bugetul local al municipiului Fălticeni este și plata navetei cadrelor didactice cu domiciliul în alte localități și care predau în școlile fălticenene.
 

Din acest an, CL Fălticeni va aproba, în fiecare lună, pentru luna anterioară, decontarea navetei cadrelor didactice. O primă hotărâre în acest sens a fost dată luna aceasta pentru cheltuielile aferente lunii ianuarie. Astfel, 48 de cadre didactice, de la 7 școli, au primit decontări de navetă în valoare de aproape 6.000 de lei. Cei mai mulți profesori navetiști, 25, sunt la Colegiul Agricol. Primarul Vasile Tofan a declarat că este vorba de un efort financiar considerabil pentru bugetul local din 2012, în condițiile în care municipalitatea este printre puținele din județ care decontează cheltuieli de transport pentru cadrele didactice și asigură banii necesari pentru bursele elevilor. Decontările sunt condiționate de existența documentelor de călătorie și a pontajului, aspecte care trebuie urmărite de directorii unităților școlare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: